Milí klienti,
aktuální situace je komplikovaná. Nouzový stav a domácí karanténa pro celé obyvatelstvo většině z nás zpomalila podnikání a některé bohužel úplně paralyzovala. Hotely, restaurace, zábavní, kulturní i obchodní střediska jsou prázdná a nikdo neví, co bude následovat.

Pro naše maminky jsme připravili velký seznam obchodů, ve kterých mohou nakupovat online i v současné situaci. Chceme tím jednak pomoci našim uživatelkám a zadruhé také našim klientům, kteří přišli o zákazníky. Pokud vaše firma není na seznamu, neváhejte nás kontaktovat a umístíme vás tam také.

Rádi bychom vám ale podali pomocnou ruku i jinak a umožnili vám navzdory situaci propagovat vaše služby a produkty. Na Modrém koníku se stále shlukuje velká komunita maminek, jen za minulý týden nás navštívilo přes 171 000 uživatelů. Pokud byste potřebovali upravit ceny reklamních formátů tak, aby to váš rozpočet zvládl, ozvěte se nám a pokusíme se sestavit nabídku na míru.

KAMPAŇ V HODNOTĚ 10 000 Kč ZDARMA

Pro nejrychlejších 10 zájemců máme přichystanou první kampaň realizovanou v dubnu v hodnotě 10 000 Kč zdarma. Nabídka platí především pro firmy, které v současné situaci přecházejí z offline do online business modelu. Chceme tak podpořit ty, kterých se pandemie dotkla nejznatelněji.

Kontaktujte nás ještě dnes.

Video pořady o vaření do karantény

V době, kdy jsou všichni zavření doma, bychom rádi nabídli maminkám a rodinám něco užitečného. Náš kuchař Luboš si proto připravil několik témat o vaření, do kterých se mohou zapojit i naši klienti.

Jak nejspíš víte, nově jsme totiž spustili také reklamní video formáty. V těch umožňujeme klientům propagovat svoji značku v našich zábavných pořadech, které publikujeme jak na portálu Modrý koník, tak na vlastním YouTube kanálu. Videa získávají tisíce zhlédnutí a mnoho reakcí, což můžete šikovně využít i ve své kampani.

Pokud byste měli zájem, obraťte se na nás a pomůžeme vám vymyslet strategii, která zábavným způsobem přitáhne pozornost tisíců maminek. Také si ale můžete prohlédnout naše další formáty.