Viděli jste již naše první videa na YouTube? Modrý koník má oficiálně svůj vlastní youtubový kanál. Sic se ještě teprve rozbíhá, už jsme stihli vymyslet pár pravidelných formátů, které chceme rozvíjet a plnit kvalitním obsahem zajímavým především pro naše uživatelky.

Odborníci vysvětlují a boří mýty

Jsme rádi, že k nám chodí odborníci mluvit o tom, čemu nejvíce rozumí, a co umí dobře vysvětlit všem, kteří hledají související informace na YouTube. Věnujeme se tématům kolem těhotenství, zdraví a mateřství, které v diskusích na Modrém koníku nejvíc rezonují.

Ze života našich maminek nebo Desatero

Obsah tvoří maminky a skutečné uživatelky Modrého koníka. Vypráví o svých nejemotivnějších zážitcích z porodnice, co je překvapilo během prvních dnů s miminkem a zábavným způsobem nám ukazují zákulisí svého světa. Věříme, že se v nich mnoho maminek najde a zavzpomíná, jaké to bylo v jejich případě.

Rozhovory s maminkami, které toho stíhají spoustu

Spolupracujeme například s youtuberkou Peťkou z kanálu Nasklee, která už vyzpovídala matku 8 detí a také asi nejznámější standup komičku a maminku Lujzu. Dámy si také dali bitvu – kdo bude pohotověji reagovat na otázky o sobě? Mrkněte:

Budou také sponzorovaná videa

Samozřejmě myslíme i na naše klienty a jejich roli v našem videoobsahu. Proto připravujeme druh videí jako pokračování našeho oblíbeného formátu Zkušenosti se značkou, ankety a další.

Toto jsou zatím oficiálně nepublikovaná videa, která vznikla právě ve spolupráci se značkami:

Annemarie Börlind

Sunar

 

Pokud máte zájem být mezi prvními společnostmi, které náš videoformát otestují, dejte nám rozhodně vědět. 🙂 Kombinace našeho youtube kanálu a portálu Modrý koník, který navštíví 1,2 mil. lidí měsíčně je definitivně velkou příležitostí pro nás pro všechny!