Jedna z velmi efektivních leč možná někdy trochu opomíjených metod, jak si budovat reputaci a autoritu odborníka, je prostě a jednoduše lidem zodpovídat dotazy na jejich palčivé problémy. Na Modrém koníku nabízíme prostor zařídit si vlastní poradnu, kde můžete komunikovat se stovkami a tisíci našich uživatelek, z nichž každou trápí něco jiného. Zodpovídáním jejich otázek si klient buduje skutečnou autoritu, díky které může získat zákazníky i mimo Modrého koníka. Ideální formát je to pro zubní ordinace, fyzioterapeuty, doktory, kosmetické či kadeřnické salóny, stylisty nebo kohokoliv dalšího, kdo může poskytnout odbornou radu.

Prostor na budování reputace

V rámci poradny můžete prokázat své odborné znalosti. Nejste omezeni kapacitou ani rozsahem a můžete s uživatelkami komunikovat dle vlastního uvážení. Čím více nápomocní uživatelům jste a čím větší hodnotu jim přinášíte, tím silnější postavení v komunitě získáváte.

Kromě budované reputace vaše poradna také postupem času získává vlastní odběratele, kteří věrně odebírají obsah, který svojí aktivitou tvoříte. Samozřejmostí je, že můžete připojit odkaz na své vlastní stránky, kde si lidé mohou objednat vaše služby nebo produkty.

Nesmazatelná stopa na internetu

Google a další vyhledávače rychle indexují celého Modrého koníka včetně těchto poraden. To jinými slovy znamená, že se vaše poradna rychle dostává do výsledků vyhledávání. Máte šanci oslovit tak nové lidi, kteří hledají odpovědi na internetu, protože mohou najít zrovna vaše odborné rady.

Kromě toho si vaši poradnou mohou snadno najít také ti potenciální zákazníci, kteří se třeba teprve rozhodují, zda zvolit vás nebo konkurenci, a hledají si o vás informace. Je pravděpodobné, že zadáním vašeho jména do Googlu nebo jiného vyhledávače naleznou mimo jiné právě tuto poradnu, kde se mohou přesvědčit o vaší profesionalitě. Jistě tak klient získává výhodu ve srovnání s těmi, kteří nic podobného na internetu neposkytují.

Přesah do offline světa

Uživatelky se o svých problémech baví se svými kamarádkami a známými neustále. Pokud jste jim v Poradně nápomocní a pomáháte jim je řešit, dost pravděpodobně o vás budou mluvit také v offline světě. Díky tomu se zvyšuje dosah vašich aktivit a potenciálně tak můžete získat klienty (nebo klientky) i mimo Modrého koníka, kteří se ozvou přímo.

Pokud vás tento reklamní formát zaujal, rozhodně neváhejte kontaktovat naše account managery.